LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo

LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo

€6.08
Op voorraad
e5372

Tags: Goedkoop LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo, Hoge Kwaliteit LEONARDO R3 ATmega32U4, Compatibel voor Arduino Leonardo, Chinese Geïntegreerde Schakelingen Leveranciers.

 • Conditie: Nieuw
  Merknaam: RobotDyn
  Modelnummer: LEONARDO-R3
  Type: Microcontroller
  Toepassing: DIY
  Input voltage:
  Regulator type (5V):
  Output current:
  Microcontroller:
  Clock:
  I/O:
  PWM:
  Analog inputs:
  USB connector:
  Soort Unit: stuk
  Gewicht Pakket: 0.032kg (0.07lb.)
  Afmeting Pakket: 6cm x 10cm x 2cm (2.36in x 3.94in x 0.79in)

  Beschrijving:
  De LEONARDO is een geïntegreerde USB HID board. Ideaal voor projecten die de board te gedragen (act) als een USB human interface apparaten (toetsenbord, muis, enz. ..)
  De LEONARDO Is een microcontroller board gebaseerd op de ATmega32U4. Het heeft 23 digitale input/output pinnen (waarvan 7 kan worden gebruikt als PWM uitgangen en 12 als analoge ingangen), een 16 mhz kristal oscillator, een micro usb-aansluiting, een power jack, een ICSP header, en een reset knop. Het bevat alles wat nodig is om de microcontroller te ondersteunen; gewoon aansluiten op een computer met een usb-kabel of de macht met een AC-naar-DC adapter of batterij om te beginnen (USB kabel en voeding zijn niet inbegrepen). Dit board schepen met de vrouwelijke header gesoldeerd in, zoals in de product foto.
  Foto:
  Documenten
  Documenten (handleidingen, schema's, etc), links: Robotdyn.com/LEONARDO-R3-EN -International; Robotdyn.ru/LEONARDO-R3-RU -Russische.

 • Recensies (4)

  • Zolluska 63

   Verzending naar Novosibirsk 22 dagen. De Board is uitstekend, de serienummers weergegeven als Leonardo, die is geweldig, en niet als een onbekend apparaat, foto bevestigd. Goed werken, schetsen zijn overstroomd, wat zeker niet verdienen, vergeleken met Uno R3, dat is in de code. Verkoper raden, dank u, grote winkel. 5 STERREN✨

  • Tutan Jes

   Goede kwaliteit

  • Aleksey Zilev613

   Zeer snelle levering. Veilig verpakt. Goed gedaan

  • Cruentusvoluptas

   Het product volledig overeenkomt met de beschrijving. Kwam snel, onmiddellijk gecontroleerd de schets, werkt. IK raden de bouwkwaliteit op de hoogte!

  Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten